ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ STEAMWAY

 • 1) Συναινώ στη χρήση των προσωπικών μου δεδομένων από την εταιρεία καθαρισμού, STEAM WAY ΒΑΣ. ΜΠΟΥΡΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ.

  2) Τα παραλαμβανόμενα είδη θεωρούνται μεταχειρισμένα, μεμονωμένα τεμάχια και όχι τμήμα κάποιου συνόλου. Ουδεμία ευθύνη αναγνωρίζουμε για την αλλοίωση των χρωμάτων, ή ελαττώματα που οφείλονται στην κατασκευή τους, ή για τυχόν αλλοιώσεις από τρίτους. Τα κρόσσια θεωρούνται αναλώσιμα και δεν αναγνωρίζονται φθορές.

  3) Κατά τη παραλαβή, ο πελάτης υποχρεούται να επισημάνει στον παραλήπτη, τυχόν φθορές που αφορούν τα είδη του.

  4) Ο πελάτης υποχρεούται να ασφαλίσει ο ίδιος τα είδη του.

  5) Τα είδη που παραλαμβάνονται για σκέτο καθαρισμό χωρίς φύλαξη, επιστρέφονται άμεσα δίχως χρονικά όρια, αφού πρώτα ενημερωθεί ο πελάτης τηλεφωνικά ή με sms ότι είναι έτοιμα. Αν τυχόν εντός τριών ημερών δεν παραδοθούν και δεν ευθύνετε το ταπητοκαθαριστήριο γι αυτό, θα ισχύσουν τιμές φύλαξης.

  6) Τα είδη που παραλαμβάνονται για Καθαρισμό με Φύλαξη, είναι ετοιμοπαράδοτα από τις 10 Οκτωβρίου και μετά εκτός αν έχει σημειωθεί στο δελτίο παραλαβής κάτι άλλο.

  7) Η ΦΥΛΑΞΗ ισχύει από 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έως και 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ κάθε έτους.

  8) Τα είδη που θα παραμένουν στην αποθήκη μας, πέραν και τις 18 Δεκεμβρίου του έτους παραλαβής τους,

  α) θα πρέπει να εξοφληθούν όλες οι εργασίες τους και
  β) θα χρεωθούν φύλακτρα για κάθε νέα περίοδο φύλαξης που θα παραμένουν.

  9) Μετά την πάροδο 2ετίας από την ημερομηνία παραλαβής, τα είδη θεωρούνται αζήτητα, εφόσον ο πελάτης δεν ενδιαφερθεί να εξοφλήσει τον λογαριασμό τους και η εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να εκποιήσει μέρος ή σύνολο αυτών για την αποπληρωμή του λογαριασμού τους, ή να τα απορρίψει ως άχρηστα εάν αυτά δεν έχουν κάποια αξία, ή ακόμα και να τα κάνει Δωρεά σε κάποιο κοινωφελή οργανισμό προκειμένου να απελευθερώσει το χώρο που καταλαμβάνουν.

  10) Τα είδη είτε επιστροφής , είτε φύλαξης παραδίδονται πάντα στον αναγραφόμενο δικαιούχο ή νόμιμο πληρεξούσιό του μαζί με το αντίγραφο παραλαβής τους.

  11) Η παραλαβή και η παράδοση είναι δωρεάν, εάν όμως κατά την επιστροφή των ειδών, του προκαθορισμένου ραντεβού ο πελάτης δεν εξοφλήσει το λογαριασμό του, ή αν απουσιάζει χωρίς να μας έχει ενημερώσει και δεν παραλάβει, τα είδη του επιστρέφονται στο ταπητοκαθαριστήριο με χρέωση για αναίτια έξοδα κίνησης με το ποσό των 15,00€ + φπα.

  12) Τυχόν ακύρωση για οποιοδήποτε λόγο προγραμματισμένου ραντεβού παράδοσης καθαρισμένων ειδών , θεωρείται αποδεκτή μέχρι την προηγούμενη της παράδοσής τους, διαφορετικά η ακύρωση επιβαρύνει τον πελάτη και η νέα αποστολή τους χρεώνεται.

  13) Ο πελάτης έχει το δικαίωμα ακύρωσης μόνο με τη συνομιλία εκπρόσωπου μας μία ημέρα πριν και όχι την ίδια ημέρα του ραντεβού του ή με μήνυμα, διαφορετικά ισχύουν χρεώσεις.

  14) Το ταπητοκαθαριστήριο δεν έχει καμία ευθύνη και δεν αναγνωρίζει φθορές και λεκέδες μετά την παράδοση των ειδών στο χώρο του πελάτη ,πέραν των 24ωρών.

  15) Σε περίπτωση παραλαβής και επιστροφής ειδών χωρίς καμία επεξεργασία ή άλλη υπηρεσία γιατί ο πελάτης άλλαξε γνώμη για οποιοδήποτε λόγο, ισχύουν έξοδα κίνησης.

  16) Οι τιμές για τις χρεώσεις των υπηρεσιών μας , γίνονται πάντα βάση του τιμοκαταλόγου της ιστοσελίδας μας: www.steamway.gr οι οποίες προσαρμόζονται ξεχωριστά και ανάλογα με τίς ανάγκες των ειδών του κάθε πελάτη, ανανεώνονται δε με κάθε νέο έτος.

  17) Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ή να διαμορφωθούν χωρίς καμία ενημέρωση, ανάλογα με τις ανάγκες.

  18) Οι Τιμές , τα Είδη και τα Μέτρα δεν καθορίζονται από τον πελάτη και τηλεφωνικά. 

  19) Ο πελάτης υποχρεούται να ενημερώσει για ιδιαίτερους λεκέδες ή φθορές των ειδών του κατά την παραλαβή.

  20) Ισχύουν τιμές υπηρεσιών ανά τεμάχιο εκτός καθαρισμού όπως: ξέστρωμα, στρώσιμο, απολύμανση, απόσμηση, ξελέκιασμα κτλ.

  21) Οι τιμές για τον καθαρισμό σε μικρούς τάπητες κάτω του μέτρου, υπολογίζονται τρέχον μέτρο.

  22) Οι τάπητες για την παραλαβή τους θα πρέπει να είναι τυλιγμένοι σε ρολό και δεμένοι.

  23) Η ελάχιστη χρέωση ανά παραλαβή είναι 35.00€.

  24) Ελάχιστη προκαταβολή ανά παραλαβή : 20.00€.

  25) Σε όλες τι τιμές των υπηρεσιών μας δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

  26) Το ΦΠΑ είναι υποχρεωτικό και υπολογίζετε ξεχωριστά στις υπηρεσίες.

  27) Το παρόν είναι ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ της STEAMWAY με τον πελάτη.